Pom Ballon Webwinkel

ONLINE BALLONNEN BESTELLEN, BALLON VERSTUREN, BALLONKADO, HELIUM BALLON en MEER!

Kado in een ballon

Op zoek naar een originaal kado voor een huwelijk, verjaardag, communie of geboorte? Laat een kado, geld of knuffel in een ballon verpakken!

Het geschenk kan in een doorzichtige ballon met of zonder opdruk worden gestopt. Een knuffel, geld, waardebonnen, sieraden of zelfs ballonfiguren kunnen als kado in de ballon worden verpakt. De ballon is ongeveer 40 cm hoog en 30 cm breed. Scherpe voorwerpen kunnen we niet in de ballon stoppen. We kunnen de ballon uiteraard ook versieren met andere ballonnen. De mogelijkheden zijn eindeloos en bruikbaar voor gelegenheden zoals: verjaardag, bruiloft, communie, geboorte etcetera.   

De ballon wordt in overleg met u gemaakt en is dus altijd origineel uniek. U kunt eventueel een eigen geschenk afgeven of opsturen naar ons bedrijf in Tilburg. Op de volgende link ziet u enkele voorbeelden van een ballonkado en de knuffels van happy horse die er in verwerkt kunnen worden. Klik hier

Heeft u nog vragen over het laten verpakken van een geschenk in een ballon of wilt u een kadoballon bestelling plaatsen? Klik dan hier.